ELLINTAITOMESSUT 2019

Liikunta- ja kulttuurisalin ovet avatiin klo 11.00 ja tilaisuuden avaussanat lausui Juuan Elli Eija Meriläinen. Joulumyyjäiset, Ellintaitomessut on järjestetty Juuassa jo kolmekymmentäseitsemän kertaa. Lähes 50 eri näytteilleasettajaa oli nytkin myymässä tuotteitaan messuilla.  Myynnissä oli paljon erilaista pukinkonttiin pantavaa. Perinteisten upeiden neuleiden ja ompelusten lisäksi erikoisuutena esillä oli ensi kertaa kalannahkatuotteita. Myynnissä oli hyviä saunavastoja, ovikransseja sekä muita koristeita, koruja, kosmetiikkaa ja pesuaineita. Messuilla sai tehdä myös ruokaostoksia, tarjolla oli palvattua lampaanlihaa, kukkoja, piirakoita, ruisleipää ym. leivonnaisia, uutuutena sultsinoita.

Messujen lomassa on hyvä välillä virkistäytyä lukion kahviossa. Kahvin ja kotileivonnaisten lisäksi kahviossa sai nauttia lukiolaisten musiikkiesityksistä. Musiikkiesitysten lisäksi opiskelijat olivatt myös mukana talkoissa rakentamassa ja purkamassa messualuetta sekä apuna kahviossa.
Messujen järjestäjä, LC-Juuka/puolisot lahjoittavat tuoton hyväntekeväisyyteen, suurin osa kohdennetaan Juuan lukion II vuosikurssin leirikoulun ja saksanopiskelijoiden opintomatkan tukemiseen