Uusi aktiviteetti

LC Juuan toiminta on jatkunut vilkkaana, entiset tutut aktiviteetit hirvenmetsästys, palvelukartta ja puolisoiden kanssa yhteisesti järjestetyt Mualismourut ja Ellin Taitomessut saivat jatkoa. Jouluaatto päivänä LC Juuka ja LC Juuka/Elli laittoivat sananmukaisesti hyvän kiertämään jakamalla K-market Pielisherkun ja S-market Jussintorin lahjoittamat elintarvikkeet niitä tarvitseville. Joulumielellä klubit lahjoittivat ruokakasseihin vielä lisäksi kahvia ja suklaata. Kauppiaiden lahjoitusten runsaus ja monipuolisuus yllätti, peruskasseihin sai ottaa lisäksi monenmoista herkkua oman maun mukaan. Elintarvikkeiden määrät ja tarvitsijat määritteli seurakunnan diakoniatyö, leijonien toimesta hoidettiin keräys, jakelu ja kotiin toimitukset sivukyliä unohtamatta. Uusi palveluaktiviteetti sai niin hyvän vastaanoton että sitä on syytä jatkaa ja edelleen kehittää. Klubin muun avustustoiminnan pääpaino on ollut paikallisissa nuorissa, vuosittaisten stipendien lisäksi opintomatkoihin ulkomaille on tuettu kahta ryhmää, Hollantiin ja Belgiaan suuntautuvaa matkaa sekä Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus CERN:iin tutustumista.
Puolisotoiminnan kauden avustuskohteena ovat juukalaiset 8. luokkalaiset ja hoivakoti Kielo sekä kansainvälinen kummilapsitoiminta.
Kahdeksasluokkalaisille suunnatun Mopopäivän teemat liittyvät nuoria koskettaviin kysymyksiin alkoholin käytöstä, rikosoikeudellisesta vastuusta, kypärän käytöstä liikenteessä sekä mopojen laittomasta virityksestä. Päivän järjestelyistä vastaa Juuan Ehkäisevä Päihdetyö JEP.
Hoivakoti Kieloon hankittiin kaksi uutta potilasnosturia helpottamaan henkilökunnan raskasta työtä ja lisäämään asukkaiden liikkuvuutta ja asumismukavuutta. Puolisotoiminta on jo vuosien ajan osallistunut kansainväliseen kummilapsitoimintaan. Edellinen kummilapsi on ja kasvanut aikuiseksi ja kuluvana vuotena aloitetaan 8 vuotiaan Yasuman koulunkäynnin avustaminen.