Lankalahjoitus Mukaville mummoille

LC Juuan puolisot lahjoittivat EläkeliitonMukavat mummot alaisuudessa toimivalle Mukavat mummot -kerholle sata kerää villalankaa. Niistä neulotaan kerhossa sukkia ja lapasia lahjoitettavaksi juukalaisiin hoitolaitoksiin. Lahjoituksesta tulee monelle hyvää mieltä ja lämpöä.
Langat Mukavien mummojen kerhoon toimittivat Tuija Hiltunen, Merja Kärkkäinen ja Raili Olkkonen kutsuivat samalla perinteiset käsityöt taitavat Mummot Ellin taitomessuille opettamaan sukan kantapään neulomista.
Lahjoituslangoissa on sekä harmaata lankaa perinteisiin kengissä pidettäviin sukkiin että iloisemman väristä lankaa muihin neuleisiin. Neulomistalkoisiin ovat muutkin tervetulleita mukaan.
Aikaisemmin villasukkia ja lapasia on neulottu ja lahjoitettu muun muassa Tetriahoon, Kotikallioon, terveyskeskukseen, Viherkallioon ja työpajalle.Lisäksi ulkoilutettaville vanhuksille on tehty lämmikkeeksi pipoja ja kaulaliinoja. Neulotut tuotteet kootaan yhteen Ellinkulmalle josta ne toimitetaan aikanaan kertaluovutuksena tarvitseville.